Padelbloggen

Det är inte många veckor mellan banbyggena. Nu får vi padelgrannar här i Uppsala, väldigt kul att vi kan bredda sporten även på nära håll. Ni hittar banorna hos Knivsta Padel & fys inom snar framtid!   

Publicerad 10 oktober, 2018

Padeln växer Padeln i Sverige fortsätter att växa och därmed byggandet av banor. Denna gång är vi på väg till Säter i Dalarna. Padelpartners banor och montörer behöver aldrig färdas så långt då färden startar och slutar inom Sveriges ramar. För att vi och våra banor ska hålla i längden gör vi så gott vi […]

Publicerad 25 september, 2018

Padel Partners var stolta arrangörer av Uppsala Padelweekend som hölls i juni. Vår panoramabana byggdes upp i baskethallen på USIF och världseliten samlades. En folkfest är över – men minnena lever kvar för alltid. Egentligen är det ofattbart. På Padel Partners bana möttes världens bästa spelare – och vilken padel vi bjöds på! Genom ett nära […]

Publicerad 4 juli, 2017

Padel Partners tillverkar inte bara padelbanor i Sverige, vi driftar även anläggningar. Uppsala Padelcenter är en helägd padelanläggning som tillhör Sveriges främsta.

Publicerad 25 februari, 2017

Oavsett om du har planer på att bygga en padelhall, ersätta en tennisbana med två padelbanor på golfklubben, eller placera en bana på tomten, så hopar sig frågorna snabbt när bygget ska planeras.

Publicerad 30 januari, 2017

Fabriken i Gusum är fylld med maskiner, material och våra duktiga medarbetare. Men sedan en tid tillbaka även en egen padelbana! Fabrikspersonalen står nu på kö för att inne på lagret få träna volley, servereturer och på den alltid lika kluriga ”bandejan”.

Publicerad 14 december, 2016