Världseliten: ”Ni gör allting rätt!”

Publicerad 4 juli, 2017

Padel Partners var stolta arrangörer av Uppsala Padelweekend som hölls i juni. Vår panoramabana byggdes upp i baskethallen på USIF och världseliten samlades. En folkfest är över – men minnena lever kvar för alltid.

Egentligen är det ofattbart. På Padel Partners bana möttes världens bästa spelare – och vilken padel vi bjöds på! Genom ett nära samarbete med Monte Carlo International Sports hade stornamn som Bela, Paquito, Lima, Sanchez m. fl. tagit sig till Uppsala.

Banan var en portabel Panorama-bana som specialbyggts för eventet. För första gången i Sverige fick publik och spelare även se det nya WPT-gräset från Mondo, som Padel Partners är ensamma i Norden att leverera. Gräset kräver betydligt mindre sand, ger en jämnare studs, vänligare i vridningsmoment – och har längre livslängd.

”Ni gör allting rätt! Banan är fantastisk, publiken, inramningen. Ni gör något fantastiskt för padeln i Sverige!” kommenterade självaste Paquito Navarro.

Bana från Padel Partners

För er som inte kunde ta er till Uppsala så kan ni se semifinalerna och finalen här: http://uppsalapadelweekend.se/webb-tv/

Det var inte bara världseliten som gästade eventet. På banan briljerade även ”våra egna” stjärnor Thomas Johansson och Olof Mellberg, som tillsammans med sina respektive partners (Bela och Paquito) tog sig hela vägen till final. Väl där segrade Johansson/Bela och det var en slutkörd Mellberg som fick kapitulera mot världens bästa padelspelare (Bela).

Bela och Tomas Johansson

Vi avslutar med att citera Johan Håkanssons härliga krönika på Padelfeber (läs HÄR):

”Nu är det vardag igen. Banan ska monteras ner och det är som efter alla bra fester: en känsla av tomhet och baksmälla träder in. Själv lär jag uppleva en liten sorg, men även stor lycka. Uppsala Padelweekend var ett minne för livet, och det är väl lite det livet går ut på.”

Paquito och Olof Mellberg

Paquito/Mellberg mot Juan Tello/Peyret

Anton Andersson Padel Partners

Bela/Johansson mot Chingotto/Andersson

Lima Uppsala Padel Weekend

Lima/Cailteux mot Pastor/Lebron

Paquito Navarro Padel Partners

Paquito/Mellberg mot Juan Tello/Peyret

Uppsala Padelweekend 2017 by Padel Partners

Uppsala Padelweekend på Uppsala Padelcenter

 

Vi tackar spelare, publik, sponsorer och alla andra som gjorde dessa dagar möjliga. Under sommaren är det högtryck i fabriken då förfrågningarna kring vår svensktillverkade padelbanor haglat in – inte minst sedan världseliten bekräftat vad vi redan visste – ”banan är fantastisk att spela på”. Kontakta Andreas Ehrnvall om du är intresserad av att bygga en padelbana via andreas.ehrnvall@padelpartners.se.